Руси су савезници Срба

Русија је савезник Срба, а ја не желим да изазовем трећи светски рат

Одговорио је енглески генерал Мајкл Џексон Тони Блеру који је захтевао да се пуца на тенкове Бориса Јељцина који су кришом пре НАТО снага стигли на Косово.

Над мапом распарчане Србије, давно, још у време Титове Југославије, запрепашћен стајао је Де Голов министар Малро питајући се шта се десило са Србијом једном од победница у Првом и Другом Светском рату.

Малро је упутио прекор српским политичарима: Шта ће бити са Србијом ако изгуби Косово, своју духовну земљу. И незнајући, Малро се бунио против концепта КОМИНТЕРНЕ јер по њеном нацрту српске покрајине имају право да се отцепе од Србије и прогласе државама као републике. Концептом Лењиновог предлога у Лондону када су оформљени бољшевици и мењшевици Лењин је тада дао само два предлога: диктатура пролетеријата и националне државе са мањинама које имају право на самоопредељење до отцепљења. Тако су Америка, Европа и НАТО били заступници Коминтерне, односно Лењина.

Немачки контигент КФОР-а славио је уз песму Лили Марлен, док је у присуству КФОР-а спаљено више од два милиона српских књига. Заменик руског министарства спољних послова изјављује да би Русија могла да преиспита присуство својих војника на Косову уколико се не поштује резолуција Савета безбедности Уједињених нација.

Није се десило никада ни са иједном државом на свијету да сама себе укине и поједе сама себе… Србија мора изабрати сопствену еутаназију и чинити да до ње што прије дође – записује Амфилохије Радовић и наставља: треба бити искрен и савим отворен да је једна држава и једна власт уништила не само своја већ и огњишта других, да се избегли Шиптари враћају у разорене и опљачкане куће, да то појачава њихов отпор, освету и мржњу а да Милошевић није оставио ниједно званично лице ни преводиоца који би контактирао са међународним снагама.

Један добронамерни официр КФОР-а даје савет косметским Србима: „Не дајте да вас срозају на свакодневицу… Тражите шта ће бити са Србима на Косову… Шта се коначно спрема за Србе… Не дозволите да се то отеже и развлачи десет и више година.”

Бан-ки Мун упозорава Кушнера да је Косово добило проширену аутономију у Југославији да је тако и према резолуцији 1244, али Холбрух храбри Кушнера да ствара албанске институције, док ОЕБС описује Косово као територију пуну безакоња на којој влада некажњеност уместо правде.

Хегел је у свом виђењу балканских народа које чак није знао да разликује изјавио: „Цела ова маса народа доеад није никада у историји наетупала као самостални чинилац у развојним облицима ума у евету “.

По Хансу Хофбауеру српски образовани интелектуалци налазили су узоре на Западу у немачкој нацији, Бечу, а њихови „узори” су балканске народе сматрали варварским, непроизводним народима који се не могу култицвисати јер су неисторисјки народи. Чак је Кант писао о народима европске Турске да они никада нису били, нити ће икада бити народи који имају својства неопходна да заиста постану народи.

У Сваштари имам овакве податке. Бој на Косову одиграо се 28. јуна 1389. године на дан Светог Вида који је према легенди умро у време прогона хришћана од стране римског цара Диоклецијана. Тачно после 525 година после битке на Косову у Сарајеву 1914. године атентатор Гаврило Принцип убио је хабзбуршког престолонаследника Франца Фердинанда који је обилазио аустроугарске јединице које су извршиле анексију Босне шест година раније. Овај чин је био такозвани повод а не узрок Првог светског рата. Постоји тумачење да је Слободан Милошевић прославом 600 година од битке на Косову идеолошки хтео да искористи за преображај југословенства у српство.

На Косову су били и немачки тенкови са белом свастиком којој су ампутирани крајњи делови фигуре али остављени у близини знака.

Немачка је супротно свом УСТАВУ бомбардовала Србију.

Немачки генерал на мапи обележава српске куће које су на запрепашћење Амфилохија маркиране жутом бојом као да су Срби Јевреји.

После повлачења српске војске са Косова војници најсавременије војске на свету бодљикавом жицом опасују кућу Даре и Димитрија Мијатовића који заједно имају 166 година живота, а војне патроле се смењују у редовним размацима. Долази и лекар који указује лекарску помоћ слепом Димитрију.

Богословија је опасана бодљикавом жицом али у њој нема богослова. У згради живе избеглице углавном Срби, има и Шиптара и Рома, а половина су деца. Уједињене нације су покушале да организују наставу на матерњем језику али једно одељење би имало 15 српских ђака, друго седморо ромске а треће 3 шиптарске. Одустало се. Пре повлачења у Призрену је живело 15.000 Срба. После НАТО окупације у Призрену ове 2012. године за само једну девојчица је организована настава.

Постоје податци да се 35 километара јужно од Приштине, а у близини Урошевца укопавају контејнери радиоактивног отпада пребачених са бродова америчке ратне подморнице преко тиранског аеродрома, али је то војна тајна чувана и од других чланова НАТО-а. Контејнери су похрањени у дубоке кратере, операција је коштала 75 милиона долара. Војници КФОР-а обољевају од рака. Маринци траже од Клинтона да их врати кући и поручују да Србе треба бранити а не Албанце. Клинтон им одговара да је то само освета Албанаца за српске злочине.

У навечерје Америчког Дана захвалности председник Америке Клинтон, државни секретар Медлин Олбрајт и генерал Весли Кларк посетили су Косово. У Приштини је Клинтон разговарао и са српским представницима убеђујући их да Американци нису колонијалисти. Прелиставајући монографију Распето Косово запитао преставнике Шиптара шта ће се десити ако пронађе средства за обнову срушених цркава. Одговорено му је да су цркве изграђене за време владавине Милошевића, а владика Артемије је доку-ментовано доказао потичу из 11., 12., 13. и 14. века. Клинтон је рекао Албацима : „Немојте да ми говорите оно што мислите да желим да чујем. Уколико нађем новац за обнову цркава да ли ћете их поново рушити?” Клинтон је постао отац нове НАТО нације „КОСОВАРИ” која по Ахтисарију укључује и Србе. Ахтисари је написао једну књигу о протеклим догађајима. То је једина књига коју сам желела да бацим у контејнер.

Пре Косовске битке шпијуни кнеза Лазара обилазе турску војску и кажу: да се ми Срби у со претворимо не би турској војсци чорбу засолили. То исто може да се примени на НАТО војну силу која је кренула на Србе.

За православни Божић на Косову се појавио немачки Божић Бата у организацији представника немачке владе. Пратила су га четири наоружана војника. Божић Бата је делио поклоне, певушио песмицу на немачком а уплашена српска деца са поклонима на грудима бежала су у ћошак у наручје родитеља.

У саборној цркви Свети Ђорђе за Бадње вече служба је почела у четири сата, присутне су само две жене и једна каже за немачку телевизију да је пре НАТО окупације било хиљаду људи. Замолила је да их војници прате после службе – војници су објаснили да немају такво наређење. На Божић су нађене мртве. Сматра се да су биле избеглице из Книнске крајине.

Војислав Коштуница борави на Косову и на конференцији за новинаре изјављује да је Бернар Кушнер основао Прелазно административно веће да би преузео сву законодавну и извршну власт. Срби су остали изван већа чиме се наставила пракса из Рамбујеа и Париза када су документ потписали само Албанци. Иза такве политике стоји Кушнер који је по речима Коштунице марионета, кловн и пајац – погодна личност за спровођење таквих одлука. Кушнер изјављује да ће Албанцима дати Прешево и Бујановац а много година касније се кикоће грозоморним смехом на оптужбу да су киднапованим Србима вађени органи. Он не чита извештаје УНМИК полиције да су у Витомирици крај Пећи 5 јануара 2000. године пронашли тело Славољуба Радуновића уграбљеног 17. децембра на путу ка спаљеној кући. Тело је било масакрирано са извађеним органима. У близини места откривено је возило муслиманске хуманитарне организације.

Моша Одаловић је у приштинској кафани Пастрмка на разваљеној кутији од шибица 1985. године написао: ,,Да бар умоболни и инвалиди остану на југу, уз свети зид.” Постидела сам се. Моша је имао тако малу Сваштару и написао је стих а ја не умем, већ само цитирам речи заточеног старца у призренској богословији: ,Да сам миш у тикви – а то је мој гроб “.

Пред атентат премијер Ђинђић изговара – њима није стало до демократије већ да направе Албанцима државу.

Поводом годишњице усвајања Декларације УН о људским правима и десетогодишњице постојања Косовских одбора за људска права и слободе у Приштини се одржава тродевни Симпозијум о људским правима на Косову. Председница сорошевског Фонда за хуманитарно право из Београда, Наташа Кандић, изјавила је у свом излагању да на Косову: „ Никада није осетила мржњу међу људима и никада није видела освету као последицу мржње!”.

– Немогуће је да снаге КФОР-а саме зауставе насиље и контролошу ситуацију – изјавио је командант Клаус Рајнхард, а генерал Џексон се вајкао да је требало задржати контигент српске војске који је био одобрен али је Кларк тада изјавио: ,Пуцаћу. “

– Убијте пса кога сте назвали Умник. – Тражила је група Шиптара од УН полицајаца који су се уселили у некадашњу полицијску станицу која је припадала Србима.

– То је српска куја.

– Куја је скотна – одговорио је један официр – она не напушта станицу а и када изађе то је да би јурила кртице по дворишту. Нећемо је убити то је наша маскота.

Руски књижевник Александар Зиновјев на отварању октбарског сајма књига у Београду је рекао: „Не могу да прећутим чињеницу да се овај сајам књига одржава у земљи која је иостала жртва једног од најгнуснијих злочина овог века, жртва глобалне пропаганде дезинформација, глобалних економских санкција и непосредног војног напада владајућих сила западног света. Овој злочин је био унапред припремљен. То се није скривало. Злочин је извршен на очиглед целог човечанства, чији је један део остао равнодушан, други је злочин одобравао, док је трећи постао саучесник у њему.”

– Борбеним ангажовањем Бундесфера коначно је завршен дуги период немачког уздржавања – изјавио је немачки филозоф Рајнхард Меркел.

Путинова слика у излогу радњице у српском делу Косовске Митровице служи као икона и није за про-дају – саопштавају ми док гледам на мајице на којима пише Буш-Тачи-Солана fuck off you – Косово је Србија.

Путинов портрет се нашао на барикадама Косовске Митровице и један српски новинар је упозорио немачког генерала да не руши барикаде јер није згодно да се Путинова слика нађе у блату. Не намеравам да рушим српске барикаде – одгово-рио је генерал – то ће учинити српска полиција из Србије.