Да су де Гол, Рузвелт и Вили Брант живи ова катаклизма нам се не би десила

За мене је Клинтон био рањени Краљ Рибара . Краљ Рибара14 је рањен у раној младости када је као дечак наишао у шуми на делове ражња на коме су се још налазили остаци печеног лососа. Дечак је одломио парче рибе, ставио га брзоплето у уста, али је задобио тешку опекотину која га је пратила целог века. Био је смртно болестан, носили су га у специјалној љуљашци, лечили, али ништа није помагало. Држава је пропадала, поља нису рађала, жене су постале нероткиње и све се стрмоглаво приближавало апокалипси. Неки пророк је прорекао да ће Краљ Рибара оздравити тек када се на двору појави млада луда.

Лекари гинеколошких клиника у Београду и другим градовима су под сиренама непрекидно вршили абортусе. Пошто је јако повећан број спонтаних абортуса лекари су препоручивали свим женама које су затруднеле за време НАТО агресије да изврше абортус. И ветеринари су констатовали да су крмаче прасиле мртве прасиће.

На почетку НАТО бомбардовања, Срби су сакупљени испред Народног позоришта непрекидно слушали различите бендове и музичке скупине држећи високо изнад главе преиначени лик Клинтона или у Хитлера, или у перверзно сексуалну особу, Једна од парола гласила је: “Моника идући пут јако стегни зубе “.

У озбиљним разговорима Клинтон је био исмеван као онај који води рат, а никад није служио војску. Уосталом, Срби имају песму “Радо иде Србин у војнике “, и приређују помпезне прославе са неколико стотина званица када младић одлази у војску.

 Једна од највећих увреда за целокупни српски народ је било НАТО објашњење да ће се гађати само војни циљеви. Војници су били највреднији део српског ратничког народа и Срби су увек имали пијетет и према непријатељским војницима. Када се завршио Други светски рат, српске мајке, које су изгубиле синове, прилазиле су колонама немачких војника и давале им јабуку. Јабука је била симболично повезана са војницима.

Дакле, Срби су из тамних дубина урођеног, несвесног, против свог главног непријатеља Вилијама Клинтона спајали танатос и ерос.

За мене је Клинтон метафорично био представљен у рањеном Краљу Рибару који јечи и пати без престанка због сексуалне афере са Моником Левински и других жена које је повредио осећајући свој трн у месу.

И тако после низа скандала, Клинтон упућује на српски народ симболичне пројектиле у виду страховитих пениса.

Један неексплодирани пројектил пениског облика са неком врстом оковратника или сукњице нашао се између олука и црепова на крову у Улици пролетерских бригада где се моја кћерка затекла у моменту оглашавања ваздушне опасности. Јавила ми се телефоном, питала шта да ради, а ја сам јој поручила: “Остани ту где си “! Да је пројектил експлодирао, ја бих, бар сам тако тада замишљала, на било који начин дошла до Клинтона и пуцала у њега.

Срби, као православни хришћани одвајају злочин од злочинца. Они чак не мрзе Клинтона. Они се у досеткама и шалама задиркују са њим, а ја, у периоду између сирена читам студију Роберта Џонсона да бих одгонетнула Клинтонову психологију мужевности. Уједно као професор могу да закључим да Клинтон нема елементарно знање о светским ратовима за које тврди да су их Срби изазвали. По њему Срби ће изазвати и Трећи светски рат, јер су извршили агресију и освојили Косово.

Косово никада није припадало Албанцима. Косово се налази на првим страницама књиге свести у главама свих Срба, као што је Вијетнам ушао у мозговну књигу многих Американаца, али не и Клинтона.

Непријатељски елемент Клинтона је његова женска страна личности. Када је мушкарчев женствени аспект искључен, он често постаје пакостан. У случају Срба он је изазвао у њиховој свести појам апокалипсе. Бивши представник Уједињених нација у Босни, генерал Мекензи, који је на самом почетку рата дошао у Београд изјавио је: “Срби ће сви умрети, али се неће одрећи Косова. Они су припремни да се врате у средњи век”. Асистент ми је саопштио да је купио шпорет на дрва, а многи Београђани који немају оџаке завиде онима који их имају.

 


14 Краљ Рибара, мит о светом Гралу.

Одговори

17 + fourteen =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.